Pavlyuchenko želi napustiti Tottenham

Zbog nedostatka minutaže

Pavlyuchenko želi napustiti Tottenham

Napadač Tottenhama, Roman Pavlyuchenko  izrazio je žalju da napusti White Hart Lane, jer ne dobiva dovoljno prostora za igru.

Rus ističe kako kako mu Harry Redknapp ne vjeruje dovoljno, bez obzira na njegove igre i rad na treninzima.

"Menadžer jednostavno ne vjeruje u mene bez obzira da li igram, zabijam golove ili trudim se na treninzima. Zbog toga neću produžiti ugovor koji mi ističe sljedeće sezone, već ću pokušati napustiti klub na ljeto", rekao je Pavlyuchenko, dodavši:

"Čak i kada odigram dobro ili postignem gol, opet me nema na terenu u sljedećoj utakmici. Mogu zaraditi dobro i sjedeći na klupi, ali novac mi nije bitan, želim da igram".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti