Payetovom gafu svi su se smijali na predstavljanju

Brzo se ispravio i izvinio

Payetovom gafu svi su se smijali na predstavljanju

Francuski reprezentativac Dimitri Payet danas je i zvanično predstavljen u Marseilleu. 

Payet se nakon samo 18 mjeseci vratio u klub iz kojeg je otišao u West Ham, a u londonskom klubu nemaju razloga žaliti jer su zaradili duplo više nego što su bili potrošili na njegov dolazak.

Na današnjem predstavljanju sa Payetovog lica nije silazio osmijeh, međutim za njega nije sve prošlo kako treba. On je tokom razgovora sa novinarima napravio simpatičan gaf koji je nasmijao sve prisutne. 

Payet je želio da kaže da je spreman da igra, ali obzirom da je u francuskom jeziku glagol igrati vrlo sličan sa glagolom za vršenje velike nužde, ispalo je da je spreman za toalet. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, odmah se ispravio i izvinio prisutnima. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi