Pazarce u Beogradu bodri 2.000 navijača

U subotu počinje prvenstvo Srbije

Pazarce u Beogradu bodri 2.000 navijača

U subotu će Novi Pazar odigrati prvi meč u istoriji kluba kao prvoligaš, a iako je u pitanju gostovanje, neće im manjkati podrške.

Pazarci će voljom žrijeba u 1. kolu gostovati šampionu Partizanu u Beogradu, a predsjednik Bojan Radovanović najavljuje veliku podršku. Po njegovim riječima će put prestonice krenuti organizovano 12 autobusa, a kad se dodaju i oni koji idu u privatnoj režiji automobilima, vrlo je moguće da na stadionu u Humskoj bude najmanje 2.000 pristalica popularnog kluba.

U prvom kolu prvenstva Srbije u subotu od 17.30 igraju Smederevo - BSK, Jagodina - Sloboda i OFK Beograd - Hajduk Kula, a od 20.00 Partizan - Novi Pazar i Vojvodina - Radnički. U nedjelju se od 17.30 sastaju Javor - Borac Čačak, Rad - Metalac i Spartak Zlatibor Voda - Crvena zvezda.

Novi Pazar u drugom kolu igra kao domaćin sa Radom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.