Pazzini i Ranocchia na posudbi u Torinu

Pazzini i Ranocchia na posudbi u Torinu

M. Šljivak

Novi italijanski prvoligaš ekipa Torina poslala je zahtjev milanskom Interu za posudbu dvojice fudbalera ovog tima, napadača Giampaola Pazzinija i defanzivca Andree Ranocchije.

Popularni "bikovi" žele ojačati svoj tima kako bi u prvoj povratničkoj sezoni osigurali opstanak, a prava pojačanja vide u dvojcu iz Intera, koji sa u dresu "neroazzura" u prošloj sezoni nisu naigrali.

Ranocchija je u prošloj sezoni odigrao samo dvanaest utakmica za Inter, dok je Pazzini odigrao 33 utakmice, od kojih je gotovo svaku ulazio sa klupe, te je postigao pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.