Pedro: Ne dopada mi se ono što Van Gaal radi mojim drugovima

Krilni nogometaš Chelseaja otkrio

Pedro: Ne dopada mi se ono što Van Gaal radi mojim drugovima

Edmir Škorić

Španski nogometni reprezentativac Pedro smatra da Louis van Gaal nije bio fer prema njegovim sunarodnjacima Davidu de Gei i Victoru Valdesu.

Van Gaal je otpisao Valdesa, De Gei nije dao da brani na početku sezone zbog mogućeg transfera u Real Madrid. De Gea je ipak ostao, no pitanje je kakav će sada status imati na Old Traffordu.

A zanimljivo da se Pedro povezivao s Unitedom prije nego je prešao u Chelsea. Novinar Marce pitao je krilnog nogometaša da li je upravo Van Gaal kriv što je odabrao Chelsea.

"Ne, ali je istina da mi se ne dopada tretman kojeg imaju moji drugovi kod Van Gaala, posebno Valdes. Mislim da to nije fer, ali nisam zbog toga izabrao Chelsea", rekao je Pedro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.