Pedro: Neymar bi se dobro uklopio u Barcelonu

Napadač Barce o mogućem novom konkurentu

Pedro: Neymar bi se dobro uklopio u Barcelonu

A. Haznadarević

Trenutno se na fudbalskom tržištu odvija velika utrka za potpis mladog napadača brazilskog Santosa Neymara, koji bi konačno ovog ljeta trebao preći u jedan od velikih klubova Starog kontinenta.

Kako se već duži period Barcelona spominje kao klub koji je najbliži dovođenju Neymara, na konferenciji za štampu su novinari iskoristili priliku te upitali napadača Pedra Rodrigueza, šta misli o eventualnom dolasku Neymara, na šta je on odgovorio:

"Neymar je veliki igrač, ako dođe ovdje biće to odlično za tim jer bi nas učinio jačim. To znači da bi bila jača konkurencija u napadu, ali to je dobro zbog nastavka učenja. Nadam se da će doći, dobro bi se uklopio ovdje", smatra Pedro.

"Normalno je da se govori o pojačanjima, Barca treba golove i rješenja u napadu, baš zbog toga se svake kodine napadačka linija mijenja. Moja namjera je da ostanem dio ovog velikog kluba. Odluka ipak nije na nama, ali nadam se da ću ostati i dati još mnogo toga timu u idućoj sezoni", zaključio je španski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.