Pedro očekuje da se ponovi 2009. godina

Može li se osvojiti ponovo šest trofeja?

Pedro očekuje da se ponovi 2009. godina

Edmir Škorić

Barcelonin mladi igrač Pedro izjavio je kako se nada da Katalonci mogu ponoviti uspjeh od prošle sezone, kada su osvojili svih šest trofeja.

"Možemo ponoviti prošlu sezonu, ali to će biti jako teško. Još uvijek smo aktivni u svim natjecanjima, no kažem bit će teško. Svi ćemo pokušati to ponoviti", kazao je 22-godišnjak za španski Sport.

Pedro će pamtiti prošlu godinu, kada je postao prvi igrač u povijesti koji je u svih šest natjecanja postigao (barem) po jedan pogodak i sam igrač zna da će biti teško to ponoviti i u ovoj godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.