Pedro: Osjećam se sjajno
Pred Pedrom je velika karijera

Primera Division

Pedro: Osjećam se sjajno

Napadač Barcelone Pedro Rodriguez je u izjavi za španski list AS izjavio kako se osjeća sjajno nakon što je postao prvi igrač koji je postigao pogodak u šest različitih takmičenja u jednoj sezoni.

Pedro Rodriguez je u srijedu u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva postigao pogodak za Barcelonu protiv meksičke Atlante (3:1) i tako postavio rekord koji nije niko prije njega.

Naime, mladi napadač je u ovoj sezoni postigao golove u Primeri, Kupu Kralja, španskom Superkupu, Ligi prvaka, Superkupu Evrope, a sada i u Svjetskom prvenstvu za klubove.

"Tokom utakmice u jednom trenutku sam pomislio kako neću uspjeti, ali eto dogodilo se. Znam da sam ušao u historiju protiv Atlante, ali to se računa kao kolektivni uspjeh, jer bez pomoći cijelog tima nikad ovo ne bih uspio. Trenutno sam u oblacima i osjećam se sjajno", rekao je mladi Pedro, produkt Barcelonine omladinske škole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti