Pehilj: Manijaci, izvinite zbog onoga što se danas dogodilo

Udario Elvira Čolića u lice

Pehilj: Manijaci, izvinite zbog onoga što se danas dogodilo

Edmir Škorić

Aktuelni bh. prvak Željezničar pobjedom u Gradačcu krenuo je u odbranu naslova. 

Željo je u grad Zmaja od Bosne stigao desetkovan zbog brojnih povreda, a nije bilo ni Amara Osima na klupi, koji je zatražio 10 dana odmora. I pored svega toga, Željo je slavio s 1:0 uz pogodak Vernesa Selimovića.

Međutim, ono što navijači Željezničara nisu htjeli da vide to je svakako okršaj Šabana Pehilja i Elvira Čolića. Pehilj je glavom udario Ćolića u lice, te je zaradio crveni karton, a Čolić je krvavog nosa napustio teren.

"Nažalost se dogodilo. Ovom prilikom želim da se izvinim, prije svih, Manijacima. Žao mi je što su oni to morali gledati. Jako se kajem što sam to danas napravio..", kazao je Pehilj u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

"Elvir i ja smo imali određenih nesuglasica, ali ovo nije bilo potrebno. Problem je među nama i mi ćemo to riješiti na jedan fin način. Popričat ćemo nasamo i, nadam se, ove nepotrebne stvari što prije zaboraviti. Moram još jednom naglasiti: Manijaci, izvinite što ste ovo danas gledali".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se same utakmice tiče, Pehilj ističe kako je sretan zbog osvojenih bodova i da su on i suigrači danas pokazali i da pored svih problema mogu da ostvaruju dobre rezultate.

"Mi smo, jednostavno, kvalitetna i jaka ekipa. Borimo se za plavi dres i preskačemo sve prepreke. Ovo bi opet trebala da bude naša sezona", dodao je.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.