Pehlić blizu prelaska u Velež

Želi ostati u BiH zbog porodičnih razloga

Pehlić blizu prelaska u Velež

Edin Pehlić, 27-godišnji veznjak, koji je na kraju jesenjeg dijela Premijer lige rasiknuo ugovor sa Sarajevom, nalazi se na korak prelaska u redove Veleža, iako ima nekoliko inostranih ponuda.

Mirza Varešanović, trener Veleža, želi Pehlića sa kojim je sarađivao u Sarajevu. Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine imao je razgovore sa mostarskim klubom i naredne sedmice bi trebao postati član Rođenih.

Pehlić već odavno ima ponudu litvanske Suduve, te još nekoliko inostranih klubova, ali u razgovoru za naš portal ističe da želi još ostati u Bosni i Hercegovini zbog porodičnih razloga.

"Imam ponudu Suduve, ali u ovom trenutku želio bih još ostati u Bosni i Hercegovini zbog porodičnih razloga. Otac mi je sam i želim biti s njim, a ukoliko bi prešao u Velež, bio bi mu veoma blizu. U Sudvu mogu otići kada hoću", rekao je Pehlić za SportSport.ba.

"Obavio sam već neke razgovore i mislim da je to skoro gotovo. Drago mi je što ću ponovo raditi sa Varešanovićem. Veoma je kvalitetan trener. Drago mi je što vjeruje u mene i ja ću to opravdati na terenu kao i uvijek", dodao je 27-godišnji veznjak.

"Velež je veliki klub. Imaju velika ambicije i bit će mi drago postati njihov član", istakao je Pehlić na kraju razgovora za naš portal.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.