Povratnik na Koševo

Pehlić: Kao da nisam ni otišao

Sarajevo će u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine igrati protiv Čelika, a u najavi smo pričali sa trenerom Mirzom Varešanovićem i povratnikom u tim Edinom Pehlićem.

Šef stručnog štaba tima sa Koševa Mirza Varešanović istakao je u razgovoru za SportSport.ba/Kanal 1 kako je zadovoljan odrađenim pripremama.

"Pripreme su bile i više nego uspješne. Odradili smo veliki posao i odigrali pet pripremnih utakmica, koje nam daju za pravo da se nadamo i dobrim rezultatima u polusezoni koja je pred nama. U nastavak prvenstva ulazimo sto posto spremni", kaže Varešanović i dodaje:

"Nikoga od fudbalera ne bih posebno izdvajao za zalaganje na pripremama. Cijela je ekipa dobro radila tako da s te strane mogu biti i više nego zadovoljan".

Povratnik u redove Sarajeva Edin Pehlić prezadovljan je povratkom u svoj klub.

"Evo, već sam neko vrijeme u Sarajevu, a žena mi sve vrijeme govori: 'Pa skini taj osmjeh malo sa lica, stalno se smiješ'. Eto koliko sam sretan što sam ponovo ovdje", kazao je Pehlić.

"Drago mi je što sam se vratio na Koševo. Jedva čekam da počne prvenstvo i da krenemo igrati utakmice i nadam se pobjeđivati. Što se mene tiče, kao da nikada nisam ni otišao sa Koševa. Super su me momci primili, a tu je gotovo i pola igrača koji su samnom igrali i prije, tako da na navikavanje neću trošiti vrijeme", dodao je Pehlić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.