Veznjak bordo tima propustio derbi zbog povrede

Pehlić: Naježio sam se gledajući navijače

Edin Pehlić povrijedio je koljeno u utakmici protiv Olimpica i zbog toga je propustio 97. vječiti derbi koji je završio bez golova.

Veznjak bordo tima istakao je da je Sarajevo bilo dosta bolja ekipa na terenu, a oduševljen je bio navijačima.

"Izgledali smo mnogo kvalitetnija ekipa na terenu, ali sreća nas nije pratila. Žao mi je što nisam igrao. Meni bi bilo najdraže da sam igrao, teško mi je bilo gledati sa tribina. Bilo je fantastično gledati navijače, naježio sam se", rekao je Pehlić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti