Pehlić: Smatram da vrijedim

Raskinuo ugovor sa Sarajevom, moguć povratak u Litvaniju

Pehlić: Smatram da vrijedim

Edin Pehlić je zvanično raskinuo ugovor sa Sarajevom, a 27-godišnji veznjak u razgovoru za naš portal istakao je da je iznenađen okončanjem saradnje sa bordo klubom, te rekao da je moguće da se vrati u Litvaniju.

Pehlić se povrijedio pred kraj prošle sezone u susretu 23. kola Premijer lige protiv Olimpica, koji je odigran 23. aprila 2010. godine. Nakon što se oporavio na Koševu su mu poručili da više ne računaju na njega, što je iznenadilo ovog veznjaka.

"Raskinuo sam ugovor sa Sarajevom. Nisam očekivao da ću u jednoj godini potpisati i raskinuti ugovor, ali takav je naš posao. Uvijek sam davao sve od sebe za Sarajevo. Kada sam prvi put odlazio klubu sam donio 300 hiljada, a i sada sam oprostio dosta novca", rekao je Pehlić za SportSport.ba.

"Neki ne vjeruju u mene, a smatram da vrijedim. Nisam dobio priliku nakon povrede. Nisam priključen prvom timu, ne znam uopšte zbog kojih razloga. Kontaktirao sam ljude u Litvaniji i rekli su mi da se mogu vratiti kao svojoj kući. Moguće je da odem u Kaunas ili Ekranas. Ne mogu da vjerujem koliko me više cijene drugi ljudi", dodao je sada već bivši igrač Sarajeva.

"Povrijedio sam se na utakmici, a ne u čaršiji. Utakmicu sa Olimpicom sam igrao pod injekcijama i povrijedio sam skroz drugu nogu. Imam osjećaj da su, nakon loših rezultata, kola se slomila na meni i još nekim momcima. Ipak, klubu želim sve najbolje u nastavku. Nadam se da će u nastavku imati puno bolje rezultate i da će biti oni pravi", dodao je Pehlić za naš portal.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.