Pejić: Nažalost, vraćam se u Brno

Nije se dogovorio sa Zvijezdom

Pejić: Nažalost, vraćam se u Brno

Edmir Škorić

Bivši mladi bh. reprezentativac, Matijas Pejić vratit će se u češki FC Brno, nakon što nije uspio dogovoriti saradnju sa Zvijezdom iz Gradačca.

22-godišnji Pejić je bio na probnom radu u Gradačcu, no na kraju nije došlo do dogovora sa čelnicima Zvijezde, pa će svoju karijeru nastaviti u češkom Brnu.

"Neko sam vrijeme proveo u Gradačcu, no na kraju ja i klub nismo pronašli zajednički jezik, pa sam se vratio u Češku. Žao mi je što nisam potpisao ugovor sa Zvijezdom, imao sam želju zaigrati u Premijer ligi naredne sezone", kazao je Pejić za SportSport.ba, dodavši:

"Imam još tri godine ugovora sa Brnom, ali volio bih pronaći klub u kojem ću dobivati više prostora za dokazivanje. Ukoliko ne pronađem klub, primoran sam da ostanem u Češkoj".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije