Pele: Messi nije bolji od mene

Pele: Messi nije bolji od mene

Brazilska legenda Pele smatra da Lionel Messi treba postići još mnogo golova kako bi mogao biti smatran najboljim igračem na svijetu ikada.

Poslije pobjede njegovog bivšeg kluba Santosa u finalu Copa Libertadoresa protiv Paenerola sa 2:1, Pele je rekao novinarima: "Mesi bolji od Pelea? Da bi došao do toga mora postići više od 1283 gola".

Pele je odgovorio na kritike Diega Armanda Maradone koje je upustio na račun Neymara, rekavši: "Neymar je veliki talenat. Nadam se da neće završiti kao Messi, koji igra tako dobro za klub, ali ne daje ništa za Argentinu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti