Pellegrini: Barcelona nije bila bolja

U Realu svi razočarani

Pellegrini: Barcelona nije bila bolja

Adnan Beganović

Poraz u sinoćnjem derbiju teško je primljen u Realu, a Alvaro Arbeloa i Manuel Pellegrini smatraju da ih Barcelona nije nadigrala, te da je o pobjedniku odlučila sreća.

"Osjećam se nemoćno, mi vrijedimo više nego što smo pokazali. Barcelona nije bila bolja, ali je prva postigla gol i to je odlučilo. Žurili smo bespotrebno u nekim situacijama i to je bilo presudno. Nemamo vremana za kukanje, samo nam ostaje da pobjeđujemo do kraja i čekamo da Barcelona negdje izgubi bodove“, rekao je trener Reala za španjolske medije, dok je Arbeloa dodao:

"Jedina razlika u sinoćnjem duelu bila je ta što je Barca imala sreće, a mi nismo. Xavi je dva puta fenomenalno proigrao svoje saigrače i zbog toga su trijumfovali. Mnogo smo razočarani, ali nije gotovo. Moramo dobiti preostalih sedam mečeva i nadati se kiksu Barcelone."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.