Pellegrini: Demichelis će produžiti ugovor

Trener Manchester Cityja

Pellegrini: Demichelis će produžiti ugovor

Martinu Demichelisu na ljeto ističe ugovor sa Manchester Cityjem, ali prema svemu sudeći saradnja sa argentinskim fudbalerom bit će produžena.

To je u razgovoru za engleske medije potvrdio i menadžer Građana Manuel Pellegrini, koji je istakao da je Demichelis važan igrač za njihov tim. 

"Martin ima mnogo iskustva i jako je važan igrač za Manchester City. Pravi je vođa na terenu i mislim da je i njegova želja da ostane u klubu. Možda će potpisati novi ugovor", kazao je Pellegrini. 

Demichelis je u redove Manchester Cityja stigao 2013. godine iz Atletico Madrida, prije kojeg je nosio dresove Malage, Bayerna i River Platea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.