Pellegrini ide po trostruku krunu
Manuel Pellegrini

Pellegrini ide po trostruku krunu

Nakon što je održao trening u Kanadi, gdje se Real nalazi na pripremama, trener Kraljevskog kluba Manuel Pellegrini izjavio je kako njegova ekipa ove sezone može do trostruke krune.

Više od 10.000 navijača prisustvovalo je treningu Real Madrida, nakon kojeg je Pellegrini kazao:

“Mislim da je odgovornost voditi Real Madrid uvijek ista. To je klub koji uvijek cilja na prvo mjesto u svim takmičenjima u kojima se nalazi. Veoma sam zadovoljan sa ekipom koju sada imam na okupu, tako da mislim da možemo osvojiti naslov u svakom takmičenju u kojem budemo učestvovali”, rekao je Pellegrini.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.