Pellegrini na izlaznim vratima Reala

Pellegrini na izlaznim vratima Reala

Poraz madridskog Reala od Barcelone sinoć na Santiago Bernabeu najvjerovatnije je donio otkaz Manuelu Pellegriniju na klupi Kraljevskog kluba.

Novinar španskog dnevnika Marca piše kako ne postoji nikakav šansa da će Pellegrini i u sljedećoj sezoni ostati trener Kraljevskog kluba, iako je ugovorno vezan s Madriđanima još godinu dana.

"Poraz od Guardiole je presudio Čileancu. Prvo ga je izbacio Alcorcon u Kupu kralja, potom i Lyon u Ligi prvaka, a sada mu je i Barcelona pobjegla u ligi. Čini se da je El Clasico bio konačan potvrda da je Realov projekt ove sezone propao", piše Marca u tekstu pod naslovom "Pellegrini je sa obje noge izvan Madrida".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.