Pellegrini: Nema predaje do kraja sezone

Primera Division

Pellegrini: Nema predaje do kraja sezone

Do kraja sezone u Španiji ostalo je još sedam kola. Barcelona je pobjedom u El Clasicu napravila tri boda prednosti u odnosu na Reala i napravila veliki iskorak prema tituli.

Ipak, trener Reala Manuel Pellegrini još uvijek se nada kako je moguće do kraja prvenstva uzeti naslov prvaka. Na sastanku s upravom kluba i igračima pred jučerašnji trening, Pellegrini je igračima rekao:

„Ne smijemo upasti u seriju poraza. Moramo biti jaki i koncentrisani. Imamo još sedam utakmica do kraja i od vas očekujem sedam pobjeda kako bi sezonu završili sa 98 bodova“.

Isto je pred igračima u trening centru u Valdebebasu rekao i ponajbolji Realov igrač ove sezone, Sergio Ramos. „Razlika između timova je mala i svako svakoga može dobiti. Moramo se boriti do kraja i čekati kiks Barcelone. Ako sezonu završe sa 101 bodom, onda im moramo čestitati“, riječi su Ramosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.