Pellegrini ponovo vjeruje Hartu

Engleski golman ponovo uživa povjerenje Čileanca

Pellegrini ponovo vjeruje Hartu

Golman reprezentacije Engleske Joe Hart na jučašnjoj utakmici protiv Fulhama nakon dugo vremena ponovo je bio starter u timu Građana u nekoj prvenstvenoj utakmici. 

Trener Manchester Cityja Manel Pellegrini izjavio je nakon meča da je Hart svojim radom i ponašanjem ponovo zaslužio njegovo povjerenje.

„Nije mu sigurno bilo lako, ali je bio jako dobar protiv Fulhama. Kada sam odlučio na gol staviti Pantilimona, Hart je shvatio moju odluku, bio je svjestan da u tom momentu nije bio u pravoj formi,“ kazao je Pellegrini, te dodao:

„Bila je teška odluka, ali sam ga ipak odlučio vratiti u tim protiv Fulhama. Bio je dobar, osjećaj me nije prevario, a i ekipa je odigrala dosta dobro.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.