Pellegrini potvrdio: Negredo je povrijedio rame

Pellegrini potvrdio: Negredo je povrijedio rame

Edmir Škorić

Španski napadač Alvaro Negredo briljirao je s dva pogotka u pobjedi Manchester Cityja nad West Hamom, no zadobio je i povredu...

City je u Londonu slavio s 3:0 protiv West Hama u uzvratnom duelu polufinala Capital One Cupa. Negredo je s dva gola predvodio goste, a posljednjih 10-ak minuta morao je igrati povrijeđen.

"Alvaro ima problema s ramenom. Jednostavno ga boli, pa ćemo, nadam se, sutra saznati više detalja", rekao je trener Cityja Manuel Pellegrini, koji se osvrnuo na večerašnju utakmicu.

"Bila je to profesionalna partija. Mislim da je sve završeno u prvoj utakmici, ali bilo je važno da do finala dođemo neporaženi. Lijepo je otići na Wembley sa svim pobjedama".

Sergio Aguero? "Za njega je odlično i korisno što je igrao 60 minuta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti