Pellegrini "naciljao" Martina Demichelisa

Atletico odobrio pregovore

Pellegrini "naciljao" Martina Demichelisa

Atletico Madrid dao je dozvolu treneru Manchester Cityja Manuelu Pellegriniju da započne pregovore se defanzivcem popularnih Jorgandžija Martinom Demichelisom.

Argentinski fudbaler se već ranije dovodio u vezu sa klubom sa Etihada, ali je tada tek bio druga opcija, nakon Pepea iz Real Madrida.

Pošto Građani nisu uspjeli angažovati Brazilca koji nastupa za Portugal u prvi red je isplivao Demichelis čije su kvalitete  itekako su poznate Pellegriniju obzirom da mu je bio trener dok je Argentinac nastupao za Malagu. 

Zeleno svjetlo za Građane da započnu pregovore sa argentinskim defanzivcem ne čudi obzirom da na Vicente Calderonu zamjenu za pouzdanog defanzivca vide u Ajaxovom Tobyju Alderweireldeu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.