Pellegrini želi produžiti ugovor sa Demichelisom

Pellegrini želi produžiti ugovor sa Demichelisom

M. Skaka

Menadžer Manchester Cityja otkrio je ove sedmice da želi produžiti ugovor sa Martinom Demichelisom.

U Manchester Cityju proidužili su ovog ljeta ugovore nizu prvotimaca, a u posljednjim mjesecima vijernost su potpisali i Vincent Kompany, Sergio Aguero, David Silva i Joe Hart. Demichelis je svoje mjesto u prvoj postavi izgubio dolaskom Eliađuima Mangale prvenstveno zbog visoke cijene pri kojoj je Francuz stigao, a manje zbog pada u njegovoj igri.

Međutim, Demichelis nije gunđao zbog klupe, a Pellegrini je zadopvoljan njegovom saradnjom sa Vincentom Kompanyjem, pa bi se moglo očekivati da u narednim danima ovaj igrač stavi svoj potpis na produženje ugovora.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.