Pellegrinija ne brine Barcelona

Pellegrinija ne brine Barcelona

Real Madrid, nakon poraza od Athletica na San Mames stadionu u Bilbao, zaostaje za Barcelonom pet bodova, ali trener Manuel Pellegrini insistira da je njegova ekipa koncentrisana samo na svoje utakmice, ne na Katalonce.

"Bilo da Barcelona pobjedi, remizira ili izgubi, naša će utakmica sa Malagom imati istu važnost. Nas ne zabrinjava Barcelona, jer se želimo potpuno posvetiti našim utakmicama", rekao je trener Kraljevskog kluba.

"La Liga još uvijek nije odlučena jer do kraja sezone u igri je još čak 60 bodova i prvak će biti odlučen u posljednjih nekoliko kola", dodao je Pellegrini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.