Nikad više penala u Ligi prvaka
Foto - EPA

Pet nakon prvih 45 minuta

Nikad više penala u Ligi prvaka

M. Šljivak

Večerašnje utakmice Lige prvaka donijele su zaista nesvakidašnju situaciju.

Čak pet penala dosuđeno je u prvim poluvremenima. Krenulo je sa Lionelom Messijem i penalom u korist Barcelone, a zatim su svirani penali za PSG, Chelsea (dva) i Krasnodar.

Samo jedan od njih je promašen. Angel di Maria je promašio svoj u susretu protiv RB Leipziga, a najveći dobitnik je Timo Werner koji je dva puta za Chelsea bio precizan.

Krasnodar je također svoj iskoristio protiv Seville, baš kao i Messi protiv Dinama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Gdje su one Penaldo dosade koji samo Penaldo Penaldo.Koliko je Messi izveo penala ove sezone?
2 4
Penderinos
Navijac sam Chelsea ali mi nije drago sto se dosudjuju toliki penali za nas. Da li su opravdani ili ne, ne znam,, ali bimi bilo draze da postizu golove iz igre
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi