Pep: Messi i Neymar mogu igrati zajedno

Pep: Messi i Neymar mogu igrati zajedno

Midhat Šljivak

Trener Bayerna Pep Guardiola vjeruje kako Lionel Messi i Neymar mogu igrati zajedno, iako to neki fudbalski stručnjaci smatraju nemogućim.

Bivši trener katalonskog tima smatra kako će Neymar i Messi činiti strašan napadački tandem, te da će dobro sarađivati u dresu Barcelone.

"Barcelona je uvijek imala brilijantne igrače u svom timu. Neymar i Messi su bez sumnje trenutno dvojica najboljih. Poznajem dobro Messija i on je sjajna osoba, kao što je i igrač. Sreo sam par puta i Neymara i čini se kao dobar momak. Siguran sam da oni mogu igrati zajedno. Barcelona je imala dosta problema sa povredama prošle godine, ali tim koji osvoji 100 bodova, ne može biti u krizi", rekao je Guardiola.

Ono što je izvjesno je da nas očekuje zanimljiva sezona u španskoj Primeri, ali i Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.