Pepe: Dogovorio sam sve sa Juventusom

Igrač Udinesea potvrdio

Pepe: Dogovorio sam sve sa Juventusom

Edmir Škorić

Simone Pepe, igrač Udinesea, potvrdio je kako će se pridružiti momčadi Juventusa, te da se čeka samo njegov potpis.

Stara dama je dogovorila transfer Pepea iz Udinesea za 10 miliona eura. Pepe, koji se za SP priprema sa ostatkom talijanske momčadi, ne može dčekati svoju avanturu sa Juventusom.

"Ovo je važan dan za mene. Sve smo dogovorili i čekam samo da se potpiše", kazao je Pepe za Il Corriere dello Sport.

Pepea raduje činjenica da će raditi sa Luigi Del Nerijem, novim trenerom torinskog tima.

"Del Neri je veliki trener i kada me on trenirao, navikao sam igrati kao napadač. Kada transfer postane služben, onda mogu reći da je ovo jedan od mojih najvećih ciljeva i najvažnija prilika u mojoj karijeri", dodaje Pepe.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.