Pepe Lewandowskom: Zabio si četiri, možda je sada dosta?

Pepe Lewandowskom: Zabio si četiri, možda je sada dosta?

Adnan Beganović

U prvom polufinalnom susretu Lige prvaka Borussia Dortmund je sa 4:1 savladala Real, a sva četiri pogotka za njemačku momčad postigao je poljski reprezentativac Robert Lewandowski.

Poljski reprezentativac u razgovoru za poljske medije je otkrio jedan bizaran detalj s pomenutog susreta. Naime, kako sam Levandowski kaže, u jednom momentu "zamolio" da prestane tresti Realovu mrežu.

"Prilikom jednog kornera prišao mi je Pepe, koji me čuvao tokom cijelog susreta i rekao zabio si četiri, možda je sada dosta", izjavio je Lewandowski.

"Ne želim komentarisati eventualni transfer. Do kraja sezone imamo još utakmica i to je u ovom trenutku najbitnije", dodao je poljski napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.