Pepe: Možemo do finala

U Realu se ne predaju

Pepe: Možemo do finala

Adnan Beganović

U prvom polufinalnom susretu Lige prvaka Borussia je u Dortmundu sa 4:1 savladala Real. Njemačka momčad na taj način je stigla na korak do finala, no u Realu se i pored loše igre i sramnog poraza, ne misle tako lako predati.

Jedan od onih koji još uvijek vjeruju u prolaz je portugalski defanzivac Pepe.

"Ne možemo biti zadovoljni konačnim rezultatom, ali ako na svijetu postoji momčad koja može  nadoknaditi ovaj zaostatak, onda smo to mi. U revanšu moramo postići barem tri gola, a vjerujte mi da to nije nemoguće", izjavio je Pepe.

"Mnogo puta smo to napravili, pogotovo na domaćem terenu. Nismo dobro otvorili susret, a u drugom poluvremenu smo radili iste greške. Ako ne budemo ponavljali te greške i ako se u svakoj minuti budemo borili kao da nam je posljednja, imat ćemo šansi za finale", dodao je  Pepe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.