Pepe: Nismo zaslužili poraz

Portugalci izgubili, ali...

Pepe: Nismo zaslužili poraz

Edmir Škorić

Stoper madridskog Reala, Pepe, smatra da je Portugal bio bolji unatoč 1:0 porazu od Njemačke u prvom kolu grupe B Eura 2012.

Pogotkom Marija Gomeza iz 72. Nijemci su slavili s minimalnih 1:0, a Portugal je u završnici propustio nekoliko dobrih prilika. Najbolju je imao još krajem prvog dijela Pepe, kada je udarcem s 10-ak metara pogodio prečku. Kasnije je i  Nanijev centaršut odsjeo na prečki Neuerovog gola.

 

"Nažalost, nismo imali sreće. Odigrali smo dobro i pokazali kvalitet i nismo zaslužili poraz jer smo imali više prilika njego Njemačka", izjavio je Pepe, dodavši:

 

"Razgovarao sam s Mesutom Oezilom i on mi je rekao da bi neriješen rezultat bio najapravedniji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti