Pepe od ponedjeljka u novom klubu

Prenose španski mediji

Pepe od ponedjeljka u novom klubu

Portugalski defanzivac Pepe od ponedjeljka će obući dres novog kluba.

Pepe je proveo deset godina u Real Madridu, a nakon što mu istekne ugovor na kraju ovog mjeseca, obuće dres PSG-a.

Sa Parižanima će Portugalac potpisati ugovor na jednu sezonu sa opcijom produženja na još jednu. Naravno, za njega se interesovalo još mnogo ekipa kao što su Inter i Bešiktaš, ali na kraju se ipak odlučio za PSG.

Podsjetimo, on je sa Portugalom učestvovao u Kupu Konfederacija, ali su Portugalci takmičenje završili u polufinalu nakon poraza od Čilea poslije penala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pepe je sa Real Madrdiom za deset godina osvojio tri Lige prvaka i tri La Lige, a ukupno je sa Madriđanima skupio 13 trofeja. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi