Pepe s Realom potpisuje novi ugovor
FOTO: EPA

Postignut dogovor

Pepe s Realom potpisuje novi ugovor

Adnan Beganović

Portugalski reprezentativac Pepe u narednim danima će najvjerovatnije potpisati novi ugovor sa Real Madridom.

Pepe i Real već duže vrijeme razgovoraju o novom ugovoru, no nisu se mogli dogovoriti, pošto je Pepe želio potpisati dvogodišnje produženje, a Real mu je nudiov novi jednogodišnji ugovor.

Međutim, prema pisanju španskih medija došlo je do dogovora, tako da će Pepe uskoro potpisati ugovor koji će ga za "kraljevski klub" vezati do ljeta 2018. godine.

Podsjetimo, aktuelni ugovor Pepea i Reala važi do ljeta 2016. godine, a u ovoj sezoni portugalski reprezentativac je za Kraljeve odigrao 19 utakmica i pritom je postigao jedan pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.