Pepe se osjeća dobro i oporavak ide po planu

Pepe se osjeća dobro i oporavak ide po planu

Edmir Škorić
Teme:

Portugalski štoper Real Madrida Pepe je navodno bio "potpuno oništen" nakon teške povrede koljena, no Pepe je za španski list AS izjavio kako se vremenom sve više oporavlja i sretan je zbog toga.

Pepe je tešku povredu koljena zadobio u duelu s Valencijom, no nakon Božićne stanke Portugalac se osjeća bolje i njegov oporavak kreće se dobrim tokom.

"Osjećam se jako dobro. Sretan sam jer se dobro oporavljam nakon operacije. Uzbuđen sam početkom procesa mog oporavka", kazao je Pepe, dodavši.

"Nakon operacije počeo sam se oporavljati. Malo po malo dobivao sam neke snage. Nadam se da ću u narednih tjedan ili dva biti u mogućnosti ostaviti štake. Najvažnija stvar da je sve prošlo dobro i to me čini sretnim."

Pepe je sada fokusiran na "rad, rad i samo rad", kako bi se što prije vratio na terene. Po nekim procjenama, njegov povratak trebao bi biti prije finalne utakmice Lige prvaka, a njegov cilj je s Portugalom biti na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.