Pepe se raduje povratku

Pepe se raduje povratku

Edmir Škorić

Stoper madridskog Reala, Portugalac Pepe nije krio oduševljenje što će se uskoro vratiti na terene poslije teške povrede.

"Osjećam se dobro i uskoro se vraćam na terene da pomognem ekipi. Ne mogu dočekati da ponovo zaigram na Bernabeu. To mi je jako važno. Ne bih riječima mogao izraziti svu zavalnost navijačima na podršci. Pokazat ću im da sam dobor i da sam sposoban nastaviti raditi moj posao. Još jednom im se veliko zahvaljujem na podršci koju su mi pružili", kazao je Pepe za službenu stranicu Reala, dodavši:

"Nastojimo uvijek pobijediti, ali to nije uvijek moguće. Naša je dužnost napraviti dobar posoa i boriti se do kraja za tri boda i to je ono što ćemo uvijek činiti."

Potom je Portugalac najavio duel 2. kola Primere koji Kraljevi igraju sa Osasunom.

"Pandiani i Aranda su dobri napadači. Spremni su se boriti. Osasuna ima kvalitetnu momčad i dobrog trenera (Antonio Camacho). No, mi od početka utakmice moramo kontrolirati tempo."

Pepe je ovog ljeta dobio i novog trenera u Realu i to svog sunarodnjaka Josea Mourinha koji je imao sjajne sezone sa Chelseajem i Interom.

"Mourinho je drugačiji. Ističe se mnogo načina. Dobar je trener. Ovo je nova era za njega i za nas."

Real Madrid u srijedu igra sa Ajaxom, te tako počinje sezonu Lige prvaka. Podsjećamo, Madrižani se u grupi G nalaze zajedno sa Milanom, Auxerreom i već pomenutim holandskim timom.

"Nalazimo se u kompliciranoj skupini, ali svi su jednaki. Imamo dovoljno dobrih igrača da se svima suprostavimo. Napravit ćemo veliki posao i donijeti radost našim navijačima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.