Pepe sutra na terenu
Pepe ponovo na zelenom terenu

Primera division

Pepe sutra na terenu

Odbrambeni igrač Real Madrida Pepe će sutra ponovo istrčati na zeleni teren, ali ovaj put u ulozi golf igrača.

Štoper Real Madrida Pepe susreće se sutra oči u oči sa Javierom Casquerom napadačem Getafea. To će biti njihov prvi susret nakon one tmurne madridske noći krajem aprila, noći u kojoj je Pepe divljačkim nasrtajem dva puta udario Casquera u leđa u stilu najgrubljih svjetskih kečera. Naravno, ovaj put nije riječ ni o kakvoj nogometnoj utakmici, nego o kursu golfa koji organizuje fondacija Apascovi, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Realov defanzivac je poziv dobio od predsjednika fondacije, svog klupskog kolege Sergia Ramosa, a na kursu golfa će se pored Pepea i Casquera još pojaviti Diego Forlan, Roberto Soldado, Cosmin Contra... Ipak, pored ove dvojice „ratnih drugova“ najveća zvijezda ove humanitarne organizacije biće Zinedine Zidane, koji će jošp jednom javno podržati kandidaturu Florentina Pereza za predsjednika Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.