Pepe: Trofej čeka 11 miliona ljudi

Štoper Portugala pred večerašnje finale

Pepe: Trofej čeka 11 miliona ljudi

D. Vejo

Komandant zadnje linije Portugala svakako je Pepe.

Iako je zbog povrede upitan za večerašnji nastup, on vjeruje u trofej.

"Ovo je do sada najveća utakmica u mojoj karijeri. Naravno, iza sebe imam dva trofeja Lige prvaka i svakako da znači, ali ovo je nešto posebno. Igrati sa svojom državom u finalu Evropskog prvenstva je nešto za čim mnogi žude i sanjaju. Želimo ispisati histroriju. Vjerujemo da možemo dobro odigrati i odgovoriti na zahtjeve selektora. Ispred sebe imamo 11 miliona ljudi koji čekaju ovaj trofej", istakao je na današnjoj press konferenciji, Pepe.

Pepe se vratio u trenažni proces. Jučer je sa ekipom odradio čitav trening kao i danas što je dobar znak da bi mogao večeras započeti meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi