Peralta: Možemo pobijediti Brazil
Foto: EPA

Meksikanci vjeruju u pobjedu

Peralta: Možemo pobijediti Brazil

Midhat Šljivak

Meksički napadač Oribe Perlata vjeruje u dobar rezultat u večerašnjem susretu drugog kola grupe A Svjetskog prvenstva protiv selekcije Brazila.

Meksiko je u prvom kolu savladao Kamerun s 1:0 golom Peralte, a ovaj napadač vjeruje kako večeras mogu namučiti i selekciju Brazila.

"Zahvaljujući pobjedi u prvoj utakmici, mirni smo uoči Brazila. Imamo jako teškog protivnika, ali i mi ćemo njemu otežati život. Budemo li igrali dobro, možemo pobijediti. Nakon mučenja u kvalifikacijama, naša ekipa danas izgleda mnogo bolje. Pronašli smo pravi ritam, a pomaže nam i što ovdje imamo puno navijača koji nas prate i vjeruju u nas. Zbog njih dajemo još više", rekao je Peralta.

Meč Brazila i Meksika se igra večeras...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.