Perez: Ancelotti ima naše povjerenje

Predsjednik Reala tvrdi

Perez: Ancelotti ima naše povjerenje

Edmir Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez kategorično tvrdi da Carlo Ancelotti ostaje trener.

Poraz na San Mamesu od Athletica u 26. kolu španske Primere koštao je Real (barem trenutno) prvog mjesta na tabeli, a onda je uslijedio poraz od Schalkea u uzvratnom meču osmine finala Lige prvaka.

Klub se provukao dalje, ali evidentno je da u posljednje vrijeme stvari ne funkcionišu najbolje. 

Mediji su se raspisali o promjeni trenera, odnosno angažovanju Zinedinea Zidanea na mjesto Carla Ancelottija. Perez sve to demantuje, tvrdeći da Italijan ostaje na trenutnoj poziciji.

“Ancelotti ima naše povjerenje. Isto važi i za sve naše igrače. Informacije u štampi nemaju nikakve veze sa istinom”, poručio je Perez.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.