Perez: Bale je rođen da igra za Real

Predsjednik Reala o Baleu

Perez: Bale je rođen da igra za Real

Midhat Šljivak

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, izjavio je danas kako je fudbaler Tottenhama Garteh Bale "rođen da igra za Real".

Samo dan nakon što je Baleov agent potvrdio interes i pregovore sa Realom, Perez je još više povećao špekulacije današnjom izjavom za Marcu, a u kojoj je izjavio da je Velšanin rođen da igra za Real.

"Bale je rođen da igra za Real. On bi bio odlično pojačanje za klub. Jedan je od najboljih igrača na svijetu, a mi uvijek imamo najbolje. Uvjeren sam kako bi bio ogromno pojačanje za klub", rekao je Perez.

Bale je u protekloj sezoni igrao sjajno za Tottenham, a postigao je ukupno 31 gol u 52 nastupa, te je imao 17 asistencija. Njegova vrijednost na tržištu se procjenjuje na 42 miliona eura, ali ukoliko ga neko želi dovesti morat će platiti preko 80 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.