Perez dao podršku Pellegriniju

Španjolski mediji iznenađeni stavom Pereza

Perez dao podršku Pellegriniju

Adnan Beganović

Katastrofalna igra Reala i sramotan poraz u Kupu kralja od trećeligaša Alcorcona izazvao je pravu buru u španjolskoj sportsakoj javnosti, no predsjednik „kraljevskog kluba“ Florentino Perez dao je podršku Manuelu Pellegriniju.

“Moramo biti mirni i strpljivi, pa čak i nakon ponižavajućeg poraza od Alcorcona. Realova istorija nije jedna utakmica. Nije lako izgubiti od ovakvog protivnika na ovaj način, ali moramo biti veliki i u porazu i čestitati protivniku na zasluženoj pobjedi", rekao je predsjednik Reala, Florentino Perez, za španjolske medije, a na pitanje da li Pellegrini ostaje trener odgovorio je:

"Pellegrini ima našu punu podršku. Ovdje je kratko, promijenjen je sistem igre u odnosu na prošlu sezonu, novi igrači su tu i treba nam vremena."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije