Perez "kuje" sastav bez Raula
Legenda Reala više nije zanimljiva Perezu?

Promjene u madridskom Realu

Perez "kuje" sastav bez Raula

Edmir Škorić

Novi predsjednik Reala od ljeta će po svemu sudeći biti ponovo Florentino Perez koji je odlučio napraviti drastične promjene u igračkom kadru. Čini se kako legendarni strijelac "kraljeva", Raul, nema mjesta u njegovom novom timu.

Razni mediji izvještavaju da Španac želi izgraditi novi tim Reala, a iskusni napadač se više ne uklapa u njegove zamisli. Perez je navodno spreman odvojiti veliki iznos za dovođenje nekoliko velikih igrača.

U napadu želi Davida Villu iz Valencije, kojem bi pridružio zvijezda Manchester Uniteda, Cristiana Ronalda. Iza njih, Perez najavljuje, Arjena Robbena i Kaku koji će "uništavati" protivničke odbrane svojim prodorima.

U sredini bi trebali biti veznjak Liverpoola Xabi Alonso, te Lassana Diarra, dok bi zadnji red činili Interov Maicon, Sergio Ramos, Pepe, te Brazilac Marcelo. Na golu bi i dalje bio Iker Casillas.

Pitanje je može li Perez kupiti Cristiano Ronalda, Arjena Robbena, Kaku, Davida Villu, Xabija Alonsa, Maicona? Ukoliko mu se sve želje ostvare, bez sumnje, gledaćemo novi vrhunski tim, koji će još više nositi epitet "kraljeva".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije