Perez: Mourinho je najbolji na svijetu

Predsjednik Reala oduševljen Portugalcem

Perez: Mourinho je najbolji na svijetu

Adnan Beganović

Iako u sezonu nisu ušli baš najbolje, predsjednik Reala Florentino Perez, za novog trenera Josea Mourinha ima samo riječi hvale, odnosno čelni čovjek "kraljevskog kluba" Florentino Perez smatra da je karizmatični Portugalac daleko najbolji trener na svijetu.

"Jose ima nekontrolisanu strast za pobjedom i on je najbolji svjetski trener. Odmah po svom dolasku želio je sve znati o klubu i ta njegova strast trgnula je momčad. Svjestan je da ga čeka još mnogo posla, a osvajanje trofeja njegova je vječna želja", rekao je Perez za španjolske medije i dodao:

"Ovu smo sezonu započeli s više entuzijazma nego ikad i nadamo se da ćemo zadržati naš istorijski identitet. Naš je veliki cilj biti najbolji klub stoljeća, a to nije jednostavan izazov."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.