Perez našao zamjenu za Balea u Manchester Cityju?

Iznenadio javnost

Perez našao zamjenu za Balea u Manchester Cityju?

E. Čaušević, foto: EPA

Real Madrid ove sezone pruža daleko lošije partije u odnosu na prethodne dvije godine kada je ekipa Zinedinea Zidanea osvojila sve što se moglo osvojiti.

Kraljevski klub je u veoma lošoj formi, a to najbolje pokazuje činjenica da za liderom Barcelonom u La Ligi zaostaju čak 19 bodova. Jasno je da će u redovima Real Madrida na ljeto biti nekoliko promjena, a već se špekuliše da će ekipu sigurno napustiti Gareth Bale i Karim Benzema.

Predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez već ima nekoliko fudbalera na listi želja koje će pokušati svim silama dovesti na kraju sezone. No, danas se pojavilo novo ime koje je iznenadilo navijače ovog kluba, a to je da je Real pokazao interes da dovede Raheema Sterlinga.

Kako pišu španski mediji Real Madrid je spreman da pusti Balea da ide na kraju sezone, a Perez vjeruje da bi fudbaler Manchester Cityja bio idealna zamjena za njega. No, tu se mnogo pita i Pep Guardiola koji sigurno neće tek tako pustiti Sterlinga da napusti Etihad.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi