Perez: Nećemo dovoditi igrače PSG-a

Predsjednik Reala za L'equipe

Perez: Nećemo dovoditi igrače PSG-a

Edmir Škorić

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez nema namjeru da dovodi igrače iz PSG-a.

Perez je u intervjuu za francuski dnevnik L'equipe kazao kako Real ne namjerava dovoditi nogometaše PSG-a. Naravno, najviše se spominjao prelazak Zlatana Ibrahimovića na Santiago Bernabeu.

Osim toga, Kraljeve trenira Carlo Ancelotti, sjajni italijanski stručnjak koji je s Parižanima osvojio naslov prvaka Francuske u protekloj sezoni.

"Uvjeravam pariške navijače da nemamo namjeru da dovedemo ni Zlatana Ibrahimovića, ni Marka Verattija", kazao je Perez, koji je potvrdio da će Cristiano Ronaldo karijeru završiti u Madridu.

"Ronaldo je najbolji igrač na svijetu i Real se praktično okreće oko njega. Zato vas uvjeravam da će ostati do kraja karijere u Madridu".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.