Perez nezadovoljan Pellegrinijem

Nakon prvog poraza u sezoni

Perez nezadovoljan Pellegrinijem

Adnan Beganović

Predsjednik španskog nogometnog prvoligaša Real Madrida Florentino Perez nezadovoljan je radom trenera 'kraljevskog' kluba Maunuela Pellegrinija.

Real je pobijedio sedam od osam mečeva ove sezone, a susret sa Sevillom, u kojem je Real poražen, bio je prvi pravi test za Pellegrinijev tim. Stoga je Perez izrazio sumnju u odluke čileanskog trenera.

Pellegrinijeva odluka da rotira igrače koji igraju, zbog velikog broja utakmica koje ih očekuju u sezoni, suprotna je Perezovom stavu da svi najbolji igrači igraju na svakoj utakmici.

Čileanski stručnjak je bio svjestan Perezovog stava, ali je postepeno uvodio sopstveni sistem

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije