Perez o Baleu: 100 miliona funti je mnogo novca

Predsjednik Real Madrida o Velšaninu

Perez o Baleu: 100 miliona funti je mnogo novca

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez oglasio se povodom interesa njegovog kluba za Tottenhamovog Garetha Balea.

Perez je negirao navode medija koji tvrde da je Velšanin blizu Santiago Bernabeua te je dodao kako Tottenham traži mnogo novca za svog igrača.

"Obično ne govorimo o igračima iz poštovanja prema igraču, klubu i predsjedniku Levyju sa kojim sam izgradio prijateljstvo tokom pregovora za Luku Modrića", rekao je Perez te je dodao:

"Ako ne govorim o imenima, ne želim govoriti ni o novcu. Ako kažete 100 miliona, to je mnogo novca za bilo šta. Ne mogu govoriti i ne bih trebao govoriti više iz poštovanja prema Tottenhamu."

Pretpostavlja se kako bi na White Hart lane uz novac mogli stići i Alvaro Morata te Fabio Coentrao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.