Perez ponovo želi Maicona

Perez ponovo želi Maicona

Real Madrid je prošlog ljeta potrošio oko 250 miliona eura na mnogobrojna pojačanja koja su se, barem zasad, pokazala kao slaba investicija u Ligi prvaka i Kupu kralja.

Na Santiago Bernabeu su došli Cristiano Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso, Karim Benzema i Raul Albiol, ali Kraljevski klub je ispao od Lyona u Ligi prvaka.

Šokantno je, prije toga, bilo i ispadanje od nižerazrednog Alcorcona u Kupu kralja. Uprkos tome, predsjednik kluba Florentino Perez i dalje vidi uspjeh u kupovanju novih uglednih imena i trošenju novih miliona.

Kako piše španski Sport, nova Realova želja je Brazilac Maicon, koji već godinama igra u milanskom Interu.

Maicon ima ugovor sa Interom do 2012. godine, a blizu odlaska je bio prošlog ljeta, ali Inter ga je odlučio zadržati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.