Perez poslije Kake želi i Vidića
Dobre partije nisu prošle nezapaženo

"Kraljevi" u novom pohodu

Perez poslije Kake želi i Vidića

Edmir Škorić

Samo par sati nakon što su mediji izjavili kako je Kaka novi član madridskog Reala, "kraljevi" su krenuli u novi pohod. Ovaj put na meti je branič Srbije i Manchester Uniteda, po izboru navijača najbolji igrač "vragova", Nemanja Vidić.

Ljeto tek dolazi, no u Madridu sve je već proključalo. Naime, Real je čini se uspio dovesti Kaku koji je konstatno izjavljivao da ne želi napustiti Milan. Novi predsjednik Reala, Florentino Perez, svejstan je da jedan igrač ne čini tim, pa je u potrazi i za novim zvijezdama.

Nova meta "kraljevskog" kluba je Nemanja Vidić, srpski reprezentativac, te ponajbolji igrač Manchester Uniteda ove sezone. Sir Alex Ferguson ni pod koju cijenu ne želi izgubiti Vidića, no ne ide mu na ruku činjenica da Vidićeva supruga želi napustiti Englesku. Gospođa Vidić nije se uspjela naviknuti na život u Manchesteru, pa očajno želi preći u drugu zemlju i prilagoditi se drugoj klimi.

"Vragovi" nemaju najbolje odnose sa "kraljevima", budući da iz Madrida konstatno prozivaju najboljeg igrača svijeta, Cristiano Ronalda. Sva dešavanja oko Srbijanca prati i osvajač ovogodišnje Lige Prvaka Barcelona, no blagu prednost za sada ima klub iz glavnog grada Španije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije