Perez poželio dobrodošlicu Modriću

Zadovoljan saradnjom sa Tottenhamom

Perez poželio dobrodošlicu Modriću

A. Haznadarević

U narednih nekoliko sati, hrvatski reprezentativac bi trebao i službeno potpisati ugovor sa Real Madridom, a predsjednik njegove nove momčadi Florentino Perez, poželio mu je dobrodošlicu u klub, te je iskazao zadovoljstvo nastavkom dugogodišnje uspješne saradnje sa Tottenhamom.

"Čvrsta veza između dva kluba rezultirala je dugoročnim partnerstvom i uspješno obavljenim transferom Luke Modrića. Oduševljeni želimo poželjeti dobrodošlicu Luki, a također i radujemo se nastavku saradnje sa Tottenhamom u narednim godinama", kazao je Perez.

S druge strane, sada već bivši Modrićev predsjednik Daniel Levy je poručio:

"Luka nam je bio sjajan igrač, ali iako se nismo željeli rastati sa njim, drago nam je što je otišao u Real Madrid, klub sa kojim i dalje želimo graditi dugo i produktivno partnerstvo", zaključio je predsjednik Tottenhama.

Modrić je u 11 sati trebao stići u Madrid, a njegovo predstavljanje na Santiago Bernabeuu  je najavljeno za 13 sati, odmah nakon završetka ljekarskih pregleda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.